Gulvafslibning Odder

Professionelt og effektivt gulvafslibning

Tranum & Jørgensen udfører gulvafslibning i Odder. Med mere end 35 års erfaring som tømrer, har vi gennem tiden opnået kompetencerne til at varetage enhver type gulvarbejde.

Trænger dine gulve til et nyt udtryk? Hos Tranum & Jørgensen tilbyder vi alt inden for gulvarbejde – det gælder både gulvafslibning og udskiftning af gulv. Inden vi udskifter dit gulv, foretager vi en grundig vurdering af dets tilstand. På den måde sikrer vi, at gulvet får den helt rigtige behandling.

Vælg selv mellem de bedste gulvbrædder

Er gulvet mere end almindeligt slidt og ujævnt, er det nødvendigt med en gulvafhøvling. Men i de fleste tilfælde er en gulvafslibning tilstrækkelig. Hvis du ønsker et helt nyt gulv, vælger du selv, hvilken type gulv det skal være. Vi råder også en række forskellige gulvbrædder, herunder parketbrædder, stavparket, laminatbrædder og massive gulvbrædder. Fælles for vores arbejde er en kvalitetsbevidst og effektiv tilgang, der afspejler sig i det færdige resultat.

Er du i tvivl om, hvad der er den rigtige løsning i din bolig, giver vi gode råd og inspiration. Vi hjælper dig med at tage hensyn til tykkelse, bredde, robusthed og slidstyrke af brædderne med udgangspunkt i dine behov.

Få et uforpligtende tilbud på gulvslibning

Vi har allerede udfører gulvafslibning for mange tilfredse kunder i Odder og omegn, og vi stiller naturligvis også gerne vores faglige kompetencer til rådighed for dig.

Kontakt os på telefon 86 55 88 99 eller e-mail tranumjorgensen@gmail.com, og få et uforpligtende tilbud. Du kan også kontaktformularen med din opgave, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

indgang til køkken
mørkt trægulv og gulv til loft vinduer
trappe i træ

Kontakt os