Døre og vinduer

Døre og vinduer i Odder

Skal du have monteret nye døre eller vinduer i Odder eller resten af Øst- eller Midtjylland? Hos Tranum Jørgensen foretager vi alverdens opgaver i forbindelse med døre og vinduer. Vi har et bredt udvalg af både døre og vinduer i forskellige materialer, former og med varierende udtryk. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og garanterer et godt og kvalitetsfyldt stykke arbejde- hver gang.

Det rigtige valg

Det kan være svært at træffe det helt rigtige valg når det kommer til nye døre og vinduer, og derfor tilbyder vi naturligvis en dybdegående rådgivning om fordele og ulemper ved de forskellige vinduestyper. Vi ønsker at gøre processen så let og overskuelig for dig, og vil naturligvis også gøre dig opmærksom på vores vurdering og anbefalinger. Men det rigtige valg er også i høj grad et spørgsmål om smag, og det er derfor vores udgangspunkt, at vi fokuserer på det tekniske imens du tager højde for det æstetiske. På den måde kan du få de døre og vinduer du drømmer om samtidig med at vi sikrer os at det hele giver mening set fra et fagligt synspunkt. Vi foretager også reparationer af enhver karakter.

Spar penge på varmeregningen med nye døre og vinduer

Det er ikke mange der ved at der er mange penge at spare på sin varmeregning når man skifter døre og vinduer. Men vælger man de rigtige døre og vinduer, forbedres tætningen og dermed bliver isoleringen mere komplet.

Før i tiden blev der ikke lagt så vægt på byggematerialernes isolerende egenskaber, og derfor kan mange husejere med fordel udskifte deres døre og vinduer til mere moderne modeller og løsninger. Vi har et bredt udvalg af isolationsvinduer som kan give betydelige besparelser på varmeregningen. Med Tranum Jørgensen som din samarbejdspartner sikrer vi, at du aldrig smider penge ud af vinduet når det gælder døre og vinduer.

Mange års erfaring

Vi ved der er rigtig mange muligheder når det kommer til døre og vinduer. Både materialemæssigt, men også blandt udbydere. Som professionel tømrer og snedker i Odder har vi mange års erfaring med udskiftning og montering af døre og vinduer. Du kan derfor roligt benytte os som din samarbejdspartner når det kommer til døre og vinduer og andet tømrer- og snedkerarbejde.

Vi står gerne for udskiftning af dine døre og vinduer

Vi har mulighed for at rykke hurtigt ud og ordne både døre og vinduer i hele Østjylland, herunder i Odder og Aarhus. Så tag endelig kontakt til os i dag på tlf. 86 55 88 99 for et uforpligtende tilbud, eller til en snak om dine muligheder for at spare penge på varmeregningen. Vi er din tømrer og hjælper også gerne med dit tagarbejde.

trægulv med vinduer til teresse
gule mursten med sort tag
rødt murstenshus med sort tag
indgang til køkken med trægulv
tagvinduer

Kontakt os