Ombygning af hus

Ombygning af hus giver mange muligheder

Ombygning kan være en nødvendighed, når familien vokser, og der ikke længere er plads til alle. Men selvom det kan være nødvendigt med nye rum eller renovering og udvidelse af de gamle, kan man gøre det flot, så det naturligt spiller sammen med resten af boligens udtryk. Hos Tranum og Jørgensen er dét vores udgangspunkt, og vi går langt for at levere et mere end tilfredsstillende resultat.

Vi har mange års erfaring med ombygning og renovering af huse og lejligheder. Det betyder at vi har løsningerne til dine udfordringer. Vi kan opsætte skillevægge, hæve taget, inddrage garagen til bolig, bygge hems i børneværelset eller stuen, udvide terrassen og meget mere. Hos Tranum og Jørgensen er det kun fantasien der sætter grænser.

Vejledning til ombygning

En ombygning kan være et stort projekt at gå i gang med og kan derfor godt virke en smule overvældende. Vi forstår dine frustrationer hos Tranum og Jørgensen og står derfor altid klar til at vejlede dig og rådgive dig igennem processen.

Skulle du have spørgsmål til regler eller andet er vi også klar til at besvare dem for dig. Vi gør hvad vi kan for at du kommer komfortabelt og sikkert i mål med din ombygning.

Fordele ved en ombygning

En ombygning kan give mere plads, ligesom en tilbygning. Forskellen er at en ombygning gør det på de samme kvadratmeter. Du får derfor udnyttet pladsen i dit hjem meget bedre. Samtidig vil renoveringen automatisk øge værdien på huset.

Få et uforpligtende tilbud på ombygning

Står du og mangler en erfaren tømrer der kan håndtere din opgave? Hos Tranum og Jørgensen står vi altid klar til at hjælpe dig uanset hvilken udfordring du står overfor. Kontakt os på telefon 86 55 88 99, på e-mail tranumjorgensen@gmail.com eller via vores kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud på en ombygning. Med kontor i Odder dækker vi Aarhus og hele Østjylland.

Læs mere om tømrer i Odder.

træ gulv med trappe gelænder
rødt murstenshus med sort tag

Kontakt os