Ombygning af hus

Ombygning af hus giver mange muligheder

Ombygning kan være en nødvendighed, når familien vokser, og der ikke længere er plads til alle. Men selvom det kan være nødvendigt med nye rum eller renovering og udvidelse af de gamle, kan man gøre det flot, så det naturligt spiller sammen med resten af boligens udtryk. Hos Tranum & Jørgensen er dét vores udgangspunkt, og vi går langt for at levere et mere end tilfredsstillende resultat.

Vi har mange års erfaring med ombygning og renovering af såvel huse som lejligheder. Det betyder, at vi er i stand til at tænke i løsninger, hvis du tænker i udfordringer. Vi kan opsætte skillevægge, hæve taget, inddrage garagen til bolig, bygge hems i børneværelset eller stuen, udvide terrassen og meget mere – kun fantasien sætter grænser.

Få et godt tilbud på ombygning

Har du spørgsmål undervejs, tager vi os tid til at besvare. Vi lytter til dine ønsker med stor opmærksomhed og interesse, for vi er passionerede håndværkere, der får store glæde af at se din drøm gå i opfyldelse.

Få et uforpligtende tilbud ved at ringe til os på 86 55 88 99. Odder, Aarhus og resten af Østjylland hører til vores kundekreds.

Læs mere om tømrer i Odder.

træ gulv med trappe gelænder
rødt murstenshus med sort tag

Kontakt os