Garage og carport

Ny carport eller garage i Odder og omegn

Savner du et sted, hvor din bil, dine cykler eller andre ejendele, du holder af, kan placeres trygt og sikkert, væk fra det danske vejr, når det er værst? Hos Tranum og Jørgensen bygger vi garager og carporte med en kvalitetsbevidst tilgang.

Vi sørger for, at din carport og garage passer ind i den stil, der præger dit hus og din have. Med andre ord tænker vi det ind i helheden, så din carport og garage ikke alene er praktisk og funktionel, men også en fryd for øjet.

Hos Tranum og Jørgensen sætter vi en stor ære i at udføre fornuftigt arbejde for vores kunder, og efterlader derfor aldrig projekter før de er færdige og til kundens tilfredsstillelse. På den måde kan vi garantere at du aldrig bliver skuffet hos os.

Vi arbejder blandt andet i Odder og Aarhus, men har en stor kundekreds i hele Østjylland.

Savner du inspiration til din garage?

Er du i tvivl om, hvordan din carport og garage skal se ud, bidrager vi gerne med kreative idéer, der har afsæt i mange års erfaring. Tag en snak med os om størrelsen, farven og typen på din nye garage – så sikrer du et tilfredsstillende og holdbart resultat. Hvad enten du skal have plads til brænde, værktøj, havemøbler eller det hele på en gang, garantere vi en smart løsning.

Få et uforpligtende tilbud på en garage eller carport

Står du og mangler en flot garage eller carport der kan skærme for det danske vejr? Vi garanterer en løsning der vil tjene dig godt igennem årene. Er du interesseret i vores service er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 55 88 99, på e-mail tranumjorgensen@gmail.com eller via vores kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud på din nye garage eller carport.

grå mursten og træbrædder

Kontakt os