Køkkener

Et moderne køkken i din ånd

Trænger dit hjem til et nyt og funklende køkken? Hos Tranum & Jørgensen ved, vi hvor meget køkkenet betyder i en moderne bolig. Det tjener ikke bare til madlavning, men også som mødested for hele familien med hygge som omdrejningspunkt.

Derfor går vi op i køkkenet udtryk, dets materialer, dets størrelse og type. Afsættet er dine ønsker, og vi går langt for at efterleve dem. Men er du i tvivl, tilbyder vi inspiration fra tidlige projekter, som vi over årene har udført.

Blik for detaljen

Fra planlægningen til opsætningen sørger vi for en smidig og gennemsigtig proces, hvor du hele tiden kender det næste skridt. Vi tænker i helhed såvel som detalje. Det betyder, at du kan regne med, at vi både har blik for køkkenets samspil med resten af boligen og de enkelte detaljer på skabene, ved bordpladen og omkring vasken.

Vi er eksperter i Svane- og Modulia-køkkener.

Hvad er din køkkendrøm?

Hvad enten dit køkken skal være lyst eller mørkt, stort eller småt, dyrt eller billigt, stiller vi vores ekspertise til rådighed. Kontakt os i dag på 86 55 88 99 og hør mere. Vi giver et uforpligtende tilbud med udgangspunkt i dit projekt. Fra vores kontor i Odder kører vi ud og bygger køkkener Aarhus og resten af Østjylland.

indgang til køkken
træbrædder i loft

Kontakt os