Tilbygning i Odder og omegn

Tilbygninger af enhver slags

Savner du mere plads i din bolig? Hos Tranum & Jørgensen har vi mange års erfaringer med tilbygning af enhver slags i Odder. Gennem årene har vi bygget alt fra udestuer til tagterrasser og har ingen kreative begrænsninger. Med en kvalitetsbevidst og professionel indfaldsvinkel kan vi effektivt efterleve dine ønsker.

Har du svar på alle spørgsmålene til din tilbygning?

Hvor stor skal tilbygningen være, hvordan skal den spille sammen med resten af boligen, og hvilke materialer skal anvendes? Det er blot nogle af de spørgsmål, der opstår i forbindelse med beslutningen om at få bygget til. Nogle har svarene på alle spørgsmålene, og så gør vi vores ypperste for at levere et resultat, der lever op til forventningerne.

Andre er mere i tvivl og savner inspiration. Med mange års erfaring kan vi effektivt og pålideligt rådgive og vejlede, så du tager den helt rigtige beslutning. På den måde sikrer du et fantastisk resultat, der også i fremtiden føles rigtig.

Vi dækker hele Østjylland

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os på 86 55 88 99. Vi giver et uforpligtende tilbud og hjælper dig på vej. Med kontor i Odder dækker vi Aarhus og hele Østjylland.

trægulv med vinduer til teresse
mørkt træ samlinger
tagarbejde stillads

Kontakt os