Tilbygning i Odder og omegn

Tilbygninger af enhver slags

Savner du mere plads i din bolig? Hos Tranum og Jørgensen har vi mange års erfaringer med tilbygning af enhver slags i Odder. Gennem årene har vi bygget alt fra udestuer til tagterrasser og har ingen kreative begrænsninger. Med en kvalitetsbevidst og professionel indfaldsvinkel kan vi effektivt efterleve dine ønsker.

Fordele og ulemper ved tilbygning

Hvis du er tilfreds med det område du bor i men gerne vil have mere plads, kan en tilbygning være en god idé. Tilbygninger kan have både fordele og ulemper, det handler bare om at veje dem imod hinanden og finde en balance man kan acceptere.

Fordele kommer i form af mere plads og en højere værdi på huset. Hvorimod ulemperne ved arbejdet er at prisen på tilbygningen er for det meste højere end værdiforhøjelsen på huset. Og samtidig vil stilen på tilbygningen og det originale hus være anderledes.

Spørgsmål angående tilbygning?

Hvor stor skal tilbygningen være, hvordan skal den spille sammen med resten af boligen, og hvilke materialer skal anvendes? Det er blot nogle af de spørgsmål, der opstår i forbindelse med beslutningen om at få lavet en tilbygning. Nogle har svarene på alle spørgsmålene, og så gør vi vores ypperste for at levere et resultat, der lever op til forventningerne.

Andre er mere i tvivl og savner inspiration til deres tilbygning. Med mange års erfaring kan vi effektivt og pålideligt rådgive og vejlede, så du tager den helt rigtige beslutning. På den måde sikrer du et fantastisk resultat.

Få et uforpligtende tilbud på en tilbygning

Står du og mangler en tømrer med hænderne skruet ordentligt fast? Har du en tilbygning i tankerne der kræver vores hjælp? Så kontakt os på telefon 86 55 88 99, på e-mail tranumjorgensen@gmail.com eller via vores kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud. Med kontor i Odder dækker vi Aarhus og hele Østjylland.

trægulv med vinduer til teresse
mørkt træ samlinger
tagarbejde stillads

Kontakt os