Nybygninger

Kvalitetsbevidst og effektivt nybyggeri

Skal du have bygget nyt hus eller en ny legeplads, garage eller havestue? Hos Tranum & Jørgensen har vi stor erfaring med nybygninger. Vi løser alle opgaver, små som store, med en kvalitetsbevidst og effektiv indfaldsvinkel.

Samtidig sørger vi for en smidig og åben proces, der stiller mindst muligt krav til dig – så du blot kan læne dig tilbage og glæde dig til det resultat, du har drømt om. Det er vigtigt for os, at der ikke opstår misforståelser eller tidsforsinkelser, og derfor indgår vi altid i en grundig dialog med vores kunder.

Vi går langt for at efterleve dine ønsker

Nybygninger omfatter naturligvis mange ting – hus, sommerhus, anneks, garage og carport, legehus til ungerne og meget mere. Uanset hvad du skal have bygget, går vi ind til opgaven med et friskt og kreativt sind. Vi lytter opmærksomt og interesseret til dine ønsker og gør vores ypperste for at efterleve dem. Mangler du inspiration, står vi til rådighed med gode idéer, der udspringer af mange års erfaring.

Kontakt os på 86 55 88 99 og fortæl om dit projekt. Så giver vi et uforpligtende tilbud! Vi har kontor i Odder, hvorfra vi kører til Aarhus og resten af Østjylland.

lyst trægulv 1 sal
parketgulv
trægulv og murstensvæg
gråbrunt murstenshus
hus med grå murstensvæg og træbrædder
træbrædder i loft

Kontakt os