Hvem er vi

I 1984 gik Henrik Tranum Kristensen og Kim Jørgensen sammen om at grundlægge tømrer og snedker firmaet Tranum & Jørgensen i Odder. Visionen har fra starten været at levere førsteklasses håndværk og sublim service, og den vision holder firmaet fast i den dag i dag.

Lige fra nybygninger, tilbygninger og ombygninger til gulvarbejde, udskiftning af døre og vinduer, tagarbejde, garager og carporte samt forsikringsskader. Efter mere end 35 år i faget har vores lokale tømrer og snedker firma fra Odder opnået en god evne til både at levere godt håndværk efter de højeste standarder samt smukke og smarte løsninger – og vi står aldrig i vejen for en god udfordring!

Hos Tranum & Jørgensen udfører vi alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Fra større renoveringsopgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse i hele Øst- og Midtjylland.

Totalentrepriser hos os

Vi påtager os gerne totalentrepriser, hvor vi står for koordineringen af arbejdet med vores faste samarbejdspartnere. Det er alle sammen virksomheder, der er kendetegnet ved deres erfaring og professionalisme.

Vi løser opgaver for store og små erhvervsvirksomheder, for offentlige institutioner, for boligforeninger og for private husejere.

Vores medarbejderstab er kendetegnet ved deres alsidige faglige kompetencer og deres insisteren på at udføre alt arbejde efter de højeste standarder.

Vi har eksisteret i 35 år og har 6 ansatte i virksomheden.

Vi præsenterer eksempler på vores arbejde her på siden. Vil du vide mere eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon: 86558899

Kontakt os