Tagarbejde

Nyt tag i Odder

Trænger dit hus til nyt tag?

Skal du have lagt nyt tag, eller trænger taget til en kærlig hånd? Hos Tranum Jørgensen foretager vi tagarbejde af enhver karakter. Vi udbyder en bred vifte af tagbelægninger, bl.a. kobbertag, naturskifer, bølgeeternit og naturligvis almindeligt tag af klassiske teglsten.

Professionel rådgivning om nyt tag

Hvis du er i tvivl om hvilken belægning der er den rigtige for dig, tilbyder selvfølgeligt rådgivning omkring de forskellige tagbelægningers fordele og ulemper. Derudover tilbyder vi ombygning eller renovering af eksisterende tage, ligesom vi foretager akutte reparationer hvis uheldet måtte være ude. Vi har fokus på, at taget bliver slidt i vind og vejr, og at tagarbejde derfor skal udføres solidt og langtidsholdbart.

En god forretning med nyt tag

Et nyt tag kan faktisk være en god forretning. I løbet af de seneste år er der sket betydelige fremskridt inden for isolationsprodukter og teknikker. Derfor er mange ældre tage både nedslidte og isoleret på en utidssvarende måde, hvilket medfører, at ejerne må betale en urimeligt høj varmeregning. Hos Tranum Jørgensen anvender vi moderne isolationsteknik fordi vi ved, at det kan svare sig i det lange løb. Med blot 200 mm ekstra isolering af moderne isoleringsmateriale, kan de fleste faktisk spare omkring 5000,- årligt på varmeregningen.

Tag kontakt og hør mere om dit fremtidige tag

Vi udfører alverdens tagarbejde i hele Østjylland, herunder primært Odder og Århus. Så hvad enten du skal have lagt nyt tag, have nye døre og vinduer eller vil høre nærmere om dine muligheder for at optimere isoleringen, så tag endelig kontakt til vores tømrer og snedker på telefon 86 55 88 99 og få en uforpligtende snak om dine muligheder for et samarbejde med os.

tagarbejde stillads
tagarbejde lejligheder vinduer
rødt murstenshus med sort tag
hæk ved gult murstenshus

Kontakt os

Firmainfo

Privatlivspolitik

Cookiepolitik

Dansk Byggeri logo