Terrasser

Specialister i terrasser

Hos Tranum & Jørgensen er vi specialister i terrasser. Gennem årene har vi bygget terrasser i mange størrelser og typer. Det betyder, at vi ved, hvad der skal til, for at resultatet ikke alene bliver flot og funktionelt, men også holdbart og modstandsdygtigt i fremtiden.

Beslutningen om at bygge ny terrasse giver altid anledning til nogle vigtige spørgsmål: Hvor stor skal den være, skal den bygges på pæle, og skal den være overdækket, hører til nogle af de spørgsmål, der kræver svar. Er du i tvivl, hjælper vi gerne med gode råd og vejledning i kraft af mange års erfaring.

Vi bliver ved, til vi er HELT færdige

Vi bygger med en kvalitetsbevidst og effektiv tilgang og forlader ikke arbejdet, før resultatet står klar. Med andre ord bliver vi ved, til vi er færdige – og vi går meget op i at levere resultatet til tiden og til den aftalte pris. Gennem grundig dialog med kunden og effektivt arbejde sørger vi for en smidig proces og et fantastisk resultat.

Ring til os i dag på 86 55 88 99 og hør nærmere. Fortæl om dit projekt, og vi giver er uforpligtende tilbud. Vi arbejder i hele Østjylland – også Aarhus og Odder, hvor vi hører hjemme.

Vi er de erfarne tømrere.

planke trægulv
trægulv
rødt murstenshus med sort tag
teresse i træ
teressebrædder
tagarbejde stillads
teresse med trappe i træ

Kontakt os

Firmainfo

Privatlivspolitik

Cookiepolitik

Dansk Byggeri logo